Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
KATSO KAIKKI LAITTEET

TUOTTEET: SIIRRETTÄVÄT RUMPUHAKKURIT

Laitteen kuvaus

Skorpion 350 SDB on perävaunumuotoinen rumpuhakkuri, joka on tarkoitettu puujätteiden haketukseen, joiden halkaisija on 250 mm.

Hakkurin käyttö on nelisylinterinen turboahdettu dieselmoottori, jäähdytetty Kohler tai Hatz -yrityksen nesteellä, jonka teho on 74,8 KM. Moottori on peitetty polyesterilaminaattikotelolla.

Hakkurissa käytetään puun syöttöjärjestelmää, joka koostuu riippuvivussa olevasta hammasrullasta, joka vetää ja puristaa puuta, jonka halkaisija on 380mm sekä syöttöpöydästä, joka on varustettu 750 mm pitkällä telaketjuanturilla ja jonka edessä on käsikäyttöinen lastausläppä. 

Sektorimaisesti asetettujen 2 leikkausveitsen käyttö rummulla (yksi rummun kierto per leikkaus) takaa hakkurin hyvät tulokset suhteessa käyttöjärjestelmän kuormittamiseen. Rumpua ympäröivä seula, jonka reiät ovat 30x30 tai 50x50 mm takaa säännöllisen (G30 ja G50 mukaisen) hakkeen tuotannon.

Puukuormatila, latauskaula, jonka mitat ovat 375 x 340 mm mahdollistaa leveiden oksien ja muiden suurten puujätteiden haketuksen.

Hakkeita viedään seulan alta kahdella ruuvikuljettimella heittotuulettimeen ja sen avulla ne heitetään heittoputkeen. Käytetty heittoputki on asennettu ruuvikääntöpöydälle, jonka avulla voidaan helposti ohjata hakkeen heittoa 360° kulmalla.

Hakkurin rakenne on asetettu yksiakseliseen alustaan, joka on varustettu työntöjarrulla ja pysäköintijarrulla sekä hinauskoukulla pallotapilla tai silmukkakahvalla. Hakkuri erikoisperävaunumuodossa mahdollistaa nopean liikkumisen työpaikkojen välillä.

Hakkuri on varustettu modernilla LED-tievalaistuksella.

Skorpion 350 SDB hakkuri on saanut eurooppalaisen tyyppihyväksynnän, joka mahdollistaa koneen rekisteröinnin ja liikennekelpoisuuden.

Skorpion 350 SDB standardivarusteisiin kuuluvat yksi Euroopan nykyaikaisimmista No-stress-järjestelmistä. Se estää automaattisesti käyttöjärjestelmän ylikuormituksen väliaikaisella syöttöjärjestelmän pysäyttämisellä. Järjestelmä sallii erittäin helpolla tavalla muuttaa koneen työasetukset sekä sopeuttaa sen omiin tarpeisiin. Ohjelma nimeltään: "paksu puu" ja "ohut puu" sallivat erittäin nopean käyttötavan muutoksen. On erittäin helppo sopeuttaa hakkurin toimintoa juuri haketettuun materiaaliin, jonka avulla lisätään tehokkuutta. Järjestelmässä on sisäänrakennettu moottorin työtuntimittari.

Skorpion 350 SDB hakkurilla tuotettua haketta voidaan käyttää lämmitykseen kiinteän polttoaineen kattiloissa, kompostin raaka-aineena, puutarhojen ja puistojen koristelussa, ja vasaramyllyssä tapahtuvan jatkokäsittelyn jälkeen pelletin ja briketin valmistuksessa.

Tekniset tiedot

Malli

SKORPION 350 SDB

Koko (pit. x lev. x kor.) [mm] 4250 (4860)* x 1990 x 2530 (3360)*
Massa [kg] 2470
Materiaalin halkaisija [mm] runko 250 asti
Veitsien määrä 2 leikkausveitsiä + 1 tukiveitsi
Syöttönopeus [mb/min] jopa 21
Haketusteho [m3 / tunnissa] jopa 16
Hakkeen leveys [mm] 28 mm asti riippuen materiaalityypistä
Syöttötapa rulla- tai telaketjusyöttö hydraulisella käytöllä
Rummun halkaisija [mm] 520
Syöttöaukon koko (lev. x kor.) [mm] 375 x 340
Seula – silmukka [mm] 30x30 eller 50x50
MOOTTORIN TEKNISET TIEDOT
Moottorin malli KOHLER KDI2504TCR
HATZ 4H50TICD
Moottorin iskutilavuus [cm3] 2482
1952
Moottorin teho [HV] 74,8
Moottorin jäähdytys neste
Polttoaine diesel
Polttoainetankin tilavuus [L] 60
Käynnistys sähkö
()* - mitat avattuna.

Standardivarusteet:

  • Varapyörä.
  • Heittoputki ruuvikääntöpöydällä 360°.
  • Korkeussäädettävä hakkeen poistoputki.
  • Moderni LED-tievalaistus.
  • No-stress ylikuormitusta estävä järjestelmä moottorin työtuntimittari.

KYSY

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
YLÖS