Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
KATSO KAIKKI LAITTEET

TUOTTEET: KIINTEÄT HAKKURIT

Laitteen kuvaus

Skorpion 350 EBG on rumpuhakkuri, joka on tehty Skorpion 350 -hakkurisarjan onnistuneeksi osoittautuneen rakenteen pohjalta. Monipuolisten haketusmahdollisuuksiensa ansiosta se toimii hyvin esim. ns. lyhyen puujätteen (polttopuun teosta jäävän) haketuksessa. Syöttönielun kourun mitat ovat: leveys 375 mm ja korkeus 340 mm. Syöttöpöytään on kiinnitetty yhden kuutiometrin vetoinen kokoomasäiliö, johon mekaaninen jäte varisee.

Hakkurissa käytettävä syöttöjärjestelmä koostuu keinuvarteen asennetuista hampaistetuista veto-/puristusrullista. Syöttöaukon puristuksen maksimi leukaväli on 380 mm. Syöttöpöydässä on kaksi hammasketjukuljetinta pituudeltaan 960 ja 830 mm. Kuljettimien pitkä ja leveä pinta tekee syötöstä helppoa ja tehokasta. Ketjukuljettimien välinen vapaa tila erottelee vierasaineet ja -esineet kuten pikkukivet, maa-aineksen ja hiekan ym. Näin pidennetään teräveitsien käyttöikää. Syöttörullien ja ketjukuljettimien hydraulisten moottoreiden käyttö tapahtuu kiinteästi asennetulla hydraulipumpulla.

Laitteessa on vakiona portaaton syöttönopeuden ja samoin haketuksen karkeuden säätö, joka 5 - 28 mm. Tämän ratkaisun ansiosta on mahdollista tuottaa hienojakoista haketta, jota voidaan käyttää brikettien tai pellettien valmistukseen ja jota voidaan edelleen käsitellä vasaramyllyssä. Sitä vastoin karkeampi hake on ihanteellinen materiaali lämmitykseen tai myytäväksi teollisiin tarkoituksiin.

Haketusrummun kahden teräveitsen sektorimainen asetus (yksi haketusliike/ kerros) takaa hakkurin suuren työtehon suhteellisen pienellä voimalaitteen kuormituksella. Teräveitset ovat työkaluterästä, joka ei tylsy helposti.

Hakkurissa käytetään 50x50 mm:n aukkoista seulaa, joka varmistaa tasakokoisen hakkeen saamisen. Seulottu hake siirtyy kahdella ruuvikuljettimella heittopuhaltimeen ja sen avulla edelleen purkutorveen. Purkutorvi on alustalla, jolla sitä voidaan helposti suunnata 360 astetta.

Hakkurin käyttäjän turvalaitteena on turvakatkaisija, jonka narusta vetämällä voi pysäyttää hydraulisen syöttöjärjestelmän. Järjestelmän lukitustilan purku tapahtuu "Reset" -painikeella ja palauttaminen normaaliin toimintaan(materiaalin syöttö) "Eteen" -painikeella. Käyttöjärjestelmän pysäyttämisen voi tehdä myös "HÄTÄPYSÄYTYS" -painikkeesta.

Skorpion 350 EBG hakkurilla tuotettua haketta voidaan polttaa lämpölaitoksissa tai käyttää paperin, lastulevyn tai huonekaluteollisuuden raaka-aineena, sekä vasaramyllyssä tapahtuvan jatkokäsittelyn jälkeen myös briketin ja pelletin tuotantoon.

Vakiovarusteena ovat sähköiset varmistusjärjestelmät, jotka estävät automaattisesti käyttöjärjestelmän ylikuormituksen pysäyttämällä sen toiminnan tilapäisesti.

 

 

Tekniset tiedot

Malli

SKORPION 350 EBG

Koko (pit. x lev. x kor.) [mm] 4340 x 1820 x 3265
Massa [kg] 3200
Materiaalin halkaisija [mm] 250
Veitsien määrä 2 leikkausveitsiä + 1 tukiveitsi
Syöttönopeus [mb/min] jopa 21
Haketusteho [m3 / tunnissa] jopa 16
Hakkeen leveys [mm] 28 mm asti riippuen materiaalityypistä
Syöttötapa rulla- tai telaketjusyöttö hydraulisella käytöllä
Rummun halkaisija [mm] 520
Syöttöaukon koko (lev. x kor.) [mm] 375 x 340
Telaketjun pituus [mm] 960 + 830
Seula – silmukka [mm] 50 x 50
Rummun moottoriteho [kW] 55

 

Standardi varusteet:

  • Ohjauskeskus.
  • Heittoputki ruuvikääntöpöydällä 360°.
  • Oma hydraulinen järjestelmä.
  • No-stress ylikuormitusta estävä järjestelmä moottorin työtuntimittari.

KYSY

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
YLÖS