Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
KATSO KAIKKI LAITTEET

TUOTTEET: TRAKTORIIN KYTKETTÄVÄT LAIKKAHAKKURIT

Laitteen kuvaus

Hakkuri Skorpion 250 R on suunniteltu  puunoksien ja tukkien hakettamiseen. Haketettavan materiaaliin halkaisija voi olla jopa  250 mm. Hakkuri Skorpion 250 R on laikkahakkuri ja jossa haketettu hake siirretään laikan tuottamalla ilmavirralla ulos hakkurista. Hake ohjataan poistoputkeen, jota voidaan kääntää 360 astetta. Leikkuujärjestelmän perusteena on laikka jossa on 2 tai 3 kappaletta kaksipuoleista käännettävää terää.

Hakkurissa on traktorin nostolaiteisiin sopiva standardi 3 piste kiinnitys ja tehontarve on 80 hevosvoimainen maataloustraktori. Voima siirretään traktorin nivelakselin välityksellä. Ulosoton tarvittava pyörimisnopeus on 540 kierrosta minuutissa.

Hakkurin tärkeimpiä varusteita on hydraulinen syöttöjärjestelmä, Skorpion 250 R syöttörullat saavat voimansa hakkurin omasta hydraulipumpusta joten hakkuri ei ole riippuvainen traktorin hydrauliikan tehosta. Hakkurin saa halutessaan myös ilman omaa hydraulipumppua, silloin käyttövoima hydrauliikalle otetaan traktorin omasta hydrauliikasta.

Skorpion 250 R standardivarusteisiin kuuluvat yksi Euroopan nykyaikaisimmista No-stress-järjestelmistä. Se estää automaattisesti käyttöjärjestelmän ylikuormituksen väliaikaisella syöttöjärjestelmän pysäyttämisellä. Järjestelmä sallii erittäin helpolla tavalla muuttaa koneen työasetukset sekä sopeuttaa sen omiin tarpeisiin. Ohjelma nimeltään: "paksu puu" ja "ohut puu" sallivat erittäin nopean käyttötavan muutoksen. On erittäin helppo sopeuttaa hakkurin toimintoa juuri haketettuun materiaaliin, jonka avulla lisätään tehokkuutta. Järjestelmässä on sisäänrakennettu moottorin työtuntimittari.

Skorpion 250 R hakkurilla tuotettua haketta voidaan käyttää lämmitykseen kiinteän polttoaineen kattiloissa, kompostin raaka-aineena, puutarhojen ja puistojen koristelussa, ja vasaramyllyssä tapahtuvan jatkokäsittelyn jälkeen pelletin ja briketin valmistuksessa.

 

Tekniset tiedot

Malli

SKORPION 250 R

Ulkomitat (pituus x leveys x korkeus) [mm] 2500 x 2030 x 2560
Paino [kg] 960
Puun halkaisija max [mm] 250
Terät 2 tai 3 leikkaavaa + 2 vastaterää
Syöttönopeus [metriä / minuutti] jopa 42
Haketusteho [m3 / tunnissa] jopa 18
Hakkeen leveys [mm] alkaen 9 päättyen 14
Syöttöyksikkö hydraulinen syöttölaite
Laikan halkaisija [mm] 800
Syöttöaukon mitat (L x K) [mm]  420 x 255
Käyttövoima traktorin ulosotto 540 rpm
Minimi tehontarve Traktori [hp] 80

 

Toimitus sisältää:

  • Nivelakseli
  • Traktorista riippumaton hydraulijärjestelmä
  • Korkeussäädettävä hakkeen poistoputki
  • 360 astetta kääntyvä hakkeen poistoputki
  • ‘’No-stress system” kierrosvahti joka katkaisee syötön traktorin kierrosten laskiessa liikaa

Lisävarusteet:

  • Jatkettava hakkeen poistoputki

KYSY

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
YLÖS