Hakkuri Skorpion 250 SDTG
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
KATSO KAIKKI LAITTEET

TUOTTEET: SIIRRETTÄVÄT LAIKKAHAKKURIT

Laitteen kuvaus

Hakkuri Skorpion 250 SDTG on suunniteltu puunoksien ja tukkien hakettamiseen. Haketettavan materiaaliin halkaisija voi olla jopa 250 mm.

Sisäänsyötölaiteena toimii sisäänsyöttöketju jota vasten yläpuolen korkeahampainen painintela painaa syötettävän materiaalin.

Hakkuri Skorpion 250 SDTG on laikkahakkuri ja jossa haketettu hake siirretään laikan tuottamalla ilmavirralla ulos hakkurista. Hake ohjataan poistoputkeen, jota voidaan kääntää 360 astetta. Leikkuujärjestelmän perusteena on laikka jossa on 2 tai kolme kappaletta kaksipuoleista käännettävää terää.

Käyttövoimansa Skorpion 250 SDTG hakkuri saa 4-sylinterisestä Kohler tai Hatz 74,8 hevosvoimaisesta nestejäähdytetystä Dieselmoottorista. 60-litrainen polttoainetankki mahdollistaa usean tunnin työskentelyn kohteessa ilman aikaa vievää välitankkausta. Moottorin ympärille on myös mahdollisuus saada äänieristetty moottorikotelointi jolloin varsinkin asutusalueella työskennellessä meluhaittojen mahdollisuus on minimaalinen.

Hakkurin sisäänsyötöpöytä on varustettu alapuoleisella syöttöketjulla ja yläpuolelta kappaleita painaa korkeahampainen hammastettu syöttötela kumpikin syöttötela ja ketju on itsenäisesti omilla hydraulimoottoreilla toimivia, tämä ratkaisu takaa varman syötön hakkurille.

Skorpion 250 SDTG standardivarusteisiin kuuluvat yksi Euroopan nykyaikaisimmista No-stress-järjestelmistä. Se estää automaattisesti käyttöjärjestelmän ylikuormituksen väliaikaisella syöttöjärjestelmän pysäyttämisellä. Järjestelmä sallii erittäin helpolla tavalla muuttaa koneen työasetukset sekä sopeuttaa sen omiin tarpeisiin. Ohjelma nimeltään: "paksu puu" ja "ohut puu" sallivat erittäin nopean käyttötavan muutoksen. On erittäin helppo sopeuttaa hakkurin toimintoa juuri haketettuun materiaaliin, jonka avulla lisätään tehokkuutta. Järjestelmässä on sisäänrakennettu moottorin työtuntimittari.

Hakkuri on varustettu modernilla LED-tievalaistuksella.

Skorpion 250 SDTG on asennettu tieliikennesäännökset täyttävälle alustalle joka on liikuteltavissa henkilö tai pakettiautolla, vetoaisaan on mahdollista asentaa vaihtoehtoisesti vetosilmukka jolloin siirtäminen on mahdollista myös kuorma-autolla tai traktorilla.

Hakkuri Skorpion 250 SDTG on saanut EY-tyyppihyväksyntätodistuksen, joka mahdollistaa koneen rekisteröinnin ja kuljettamisen tieliikenteessä.

Skorpion 250 SDTG hakkurilla tuotettua haketta voidaan käyttää lämmitykseen kiinteän polttoaineen kattiloissa, kompostin raaka-aineena, puutarhojen ja puistojen koristelussa, ja vasaramyllyssä tapahtuvan jatkokäsittelyn jälkeen pelletin ja briketin valmistuksessa.

 

Tekniset tiedot

Malli

SKORPION 250 SDT/G

Ulkomitat (pituus x leveys x korkeus) [mm] 4500 (5160)* x 2030 x 2550
Paino [kg] 2220
Puun halkaisija max [mm] 250
Terät 2 tai 3 leikkaavaa + 2 vastaterää
Syöttönopeus [metriä / minuutti] jopa 42
Haketusteho [m3 / tunnissa] jopa22
Hakkeen leveys [mm] alkaen 9 päättyen 14
Syöttöyksikkö hydraulinen syöttölaite
Laikan halkaisija [mm] 800
Syöttöaukon mitat (leveys x korkeus) [mm] 420 x 255
MOOTTORIN TEKNISET TIEDOT
Moottorin malli KOHLER KDI2504TCR
HATZ 4H50TICD
Moottorin iskutilavuus [cm3] 2482
1952
Moottorin teho [HV] 74,8
Moottorin jäähdytys liquide
Polttoaine diesel
Polttoainetankin tilavuus [L] 60
Käynnistys sähkö
()* - Työskentelyvalmiina

 

Toimitus sisältää:

  • Työtunti mittari
  • Vararengas
  • Korkeussäädettävä hakkeen poistoputki
  • 360° astetta kääntyvä hakkeen poistoputki
  • “No-stress system” kierrosvahti joka katkaisee syötön moottorin kierrosten laskiessa alle säädetyn kierrosluvun

Lisävarusteet:

  • Jatkettava hakkeen poistoputki

KYSY

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
YLÖS