Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
KATSO KAIKKI LAITTEET

TUOTTEET: SIIRRETTÄVÄT LAIKKAHAKKURIT

Laitteen kuvaus

Hakkuri Skorpion 120 S on suunniteltu puunoksien ja tukkien hakettamiseen. Haketettavan materiaaliin halkaisija voi olla jopa 120 mm. Hakkuri Skorpion 120 S on laikkahakkuri ja jossa haketettu hake siirretään laikan tuottamalla ilmavirralla ulos hakkurista. Hake ohjataan poistoputkeen, jota voidaan kääntää 360 astetta. Leikkuujärjestelmän perusteena on laikka jossa on 2 kappaletta kaksipuoleista käännettävää terää.

Käyttövoimansa Skorpion 120 S hakkuri saa 2-sylinterisestä ja 25 hevosvoimaisesta ilmajäähdytteisestä bensiinimoottorista. 40-litrainen polttoainetankki mahdollistaa usean tunnin työskentelyn kohteessa ilman aikaa vievää välitankkausta. Moottorin ympärille on myös mahdollisuus saada äänieristetty moottorikotelointi jolloin varsinkin asutusalueella työskennellessä meluhaittojen mahdollisuus on minimaalinen.

Hakkurin tärkeimpiä varusteita on hydraulinen syöttöjärjestelmä, Skorpion 120 S syöttörullat saavat voimansa hakkurin omasta hydraulipumpusta jota pyörittää erillinen oma moottori.

Hakkurin rakenne on asetettu yksiakseliseen alustaan, joka on varustettu työntöjarrulla ja pysäköintijarrulla sekä hinauskoukulla pallotapilla tai silmukkakahvalla. Hakkuri erikoisperävaunumuodossa mahdollistaa nopean liikkumisen työpaikkojen välillä.

Hakkuri on varustettu modernilla LED-tievalaistuksella.

Skorpion 120 S hakkuri on saanut eurooppalaisen tyyppihyväksynnän, joka mahdollistaa koneen rekisteröinnin ja liikennekelpoisuuden.

Skorpion 120 S standardivarusteisiin kuuluvat yksi Euroopan nykyaikaisimmista No-stress-järjestelmistä. Se estää automaattisesti käyttöjärjestelmän ylikuormituksen väliaikaisella syöttöjärjestelmän pysäyttämisellä. Järjestelmä sallii erittäin helpolla tavalla muuttaa koneen työasetukset sekä sopeuttaa sen omiin tarpeisiin. Ohjelma nimeltään: "paksu puu" ja "ohut puu" sallivat erittäin nopean käyttötavan muutoksen. On erittäin helppo sopeuttaa hakkurin toimintoa juuri haketettuun materiaaliin, jonka avulla lisätään tehokkuutta. Järjestelmässä on sisäänrakennettu moottorin työtuntimittari.

Skorpion 120 S hakkurilla tuotettua haketta voidaan käyttää lämmitykseen kiinteän polttoaineen kattiloissa, kompostin raaka-aineena, puutarhojen ja puistojen koristelussa, ja vasaramyllyssä tapahtuvan jatkokäsittelyn jälkeen pelletin ja briketin valmistuksessa. 

 

Tekniset tiedot

Malli

SKORPION 120 S

Ulkomitat (pituus x leveys x korkeus) [mm] 3680 x 1760 x 2250
Paino [kg] 860
Puun halkaisija max [mm] 120
Terät 2 leikkaavaa + 2 vastaterää
Syöttönopeus [metriä / minuutti] jopa 33
Haketusteho [m3 / tunnissa] jopa 8
Hakkeen leveys [mm] alkaen 9 päättyen 11
Syöttöyksikkö hydraulinen syöttölaite
Laikan halkaisija [mm] 550
Syöttöaukon mitat (L x K) [mm] 285 x 165
MOOTTORIN TEKNISET TIEDOT
Moottorin malli KOHLER CH742
Moottorin iskutilavuus [cm3] 747
Moottorin teho [HV] 25
Moottorin jäähdytys Ilma
Polttoaine bensiini
Polttoainetankin tilavuus [L] 40
Maksimi polttoaineen kulutus [L / tunnissa] 7,5
Käynnistys sähkö

 

Toimitus sisältää:

  • Työtunti mittari
  • Vararengas
  • Korkeussäädettävä hakkeen poistoputki
  • 360° astetta kääntyvä hakkeen poistoputki
  • “No-stress system” kierrosvahti joka katkaisee syötön moottorin kierrosten laskiessa alle säädetyn kierrosluvun

 

Lisävarusteet:

  • Jatkettava hakkeen poistoputki

KYSY

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
YLÖS