Teknamotorin viralliselta internet sivulta löytyvät hakkurit, murskat,varasamyllyt, metsäkoneet, ruohonleikkurit, briketinvalmistuskoneet, pellettikoneet, oksasilppurit, briketti- ja pellettituotteiden linjastot, jätesilppurit.
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
KATSO KAIKKI LAITTEET

Tietoa Yrityksestä

Teknamotor yritys aloitti toimintansa vuonna 1992.

Monivuotisen kokemuksen sekä pitkäjänteisyyden ansiosta sijoitumme puuntyöstölaitteita tarjoavien yritysten kärkijoukkoon.

Tuotantoomme sisältyvät:

  • Siirrettävät tyyppitarkastetut oksien ja jätepuun laikka- ja rumpuhakkurit (silppurit).
  • Kiinteät rumpu- ja laikkahakkurit sahaussektorille yhdessä asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjen eripituisten ja erilevyisten hihnakuljetinjärjestelmien sekä tärysyöttö- ja -kuljetinjärjestelmien kanssa (syöttölaitteet, täry- ja ketjupöydät).
  • Hakkeen ja olkien vasaramyllyt.
  • Jyrsimet kantojen tasaamiseen puiden kaatamisen jälkeen.


Monivuotinen kokemuksemme jätepuun silppuamiskoneiden suunnittelussa ja valmistuksessa varmistaa ammattimaisen avun tietyn koneen valinnassa tuottavuuden ja käyttötarkoituksen huomioon ottaen. Erinomaisesti koulutetun henkilöstömme ja asiakkaiden kanssa suoritettavan yhteistyön ansiosta voimme valmistaa asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin räätälöidyt koneet. Koneittemme korkea laatu ja luotettavuus parantavat kanssamme yhteistyötä tekevien yritysten suorittamien palvelujen kysyntää.

 

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
YLÖS