Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

KATSO KAIKKI LAITTEET

TUOTTEET: TRAKTORIIN KYTKETTÄVÄT LAIKKAHAKKURIT

Laitteen kuvaus

Hakkuri Skorpion 160 R/90 on suunniteltu  puunoksien ja tukkien hakettamiseen. Haketettavan materiaaliin halkaisija voi olla jopa 160 mm. Hakkuri Skorpion 160 R/90 on laikkahakkuri ja jossa haketettu hake siirretään laikan tuottamalla ilmavirralla ulos hakkurista. Hake ohjataan poistoputkeen, jota voidaan kääntää 360 astetta. Leikkuujärjestelmän perusteena on laikka jossa on 2 kappaletta kaksipuoleista käännettävää terää.

Hakkurissa on traktorin nostolaiteisiin sopiva standardi 3 piste kiinnitys ja tehontarve on 80 hevosvoimainen maataloustraktori. Voima siirretään traktorin nivelakselin välityksellä. Ulosoton tarvittava pyörimisnopeus on 540 kierrosta minuutissa.

Hakkurin tärkeimpiä varusteita on hydraulinen syöttöjärjestelmä, Skorpion 160 R/90 syöttörullat saavat voimansa hakkurin omasta hydraulipumpusta joten hakkuri ei ole riippuvainen traktorin hydrauliikan tehosta.

Skorpion 160 R standardivarusteisiin kuuluvat yksi Euroopan nykyaikaisimmista No-stress-järjestelmistä. Se estää automaattisesti käyttöjärjestelmän ylikuormituksen väliaikaisella syöttöjärjestelmän pysäyttämisellä. Järjestelmä sallii erittäin helpolla tavalla muuttaa koneen työasetukset sekä sopeuttaa sen omiin tarpeisiin. Ohjelma nimeltään: "paksu puu" ja "ohut puu" sallivat erittäin nopean käyttötavan muutoksen. On erittäin helppo sopeuttaa hakkurin toimintoa juuri haketettuun materiaaliin, jonka avulla lisätään tehokkuutta. Järjestelmässä on sisäänrakennettu moottorin työtuntimittari.

Skorpion 160 R/90 hakkurilla tuotettua haketta voidaan käyttää lämmitykseen kiinteän polttoaineen kattiloissa, kompostin raaka-aineena, puutarhojen ja puistojen koristelussa, ja vasaramyllyssä tapahtuvan jatkokäsittelyn jälkeen pelletin ja briketin valmistuksessa.

 

Tekniset tiedot

Malli

SKORPION 160 R/90

Ulkomitat (pituus x leveys x korkeus) [mm] 1450 x 1890 (2390)* x 2150 (2450)*
Paino [kg] 850
Puun halkaisija max [mm] 160
Terät 2 leikkaavaa + 2 vastaterää
Syöttönopeus [metriä / minuutti] jopa 33
Haketusteho [m3 / tunnissa] jopa 12
Hakkeen leveys [mm] alkaen 9 päättyen 11
Syöttöyksikkö hydraulinen syöttölaite
Laikan halkaisija [mm] 550
Syöttöaukon mitat (L x K) [mm] 285 x 165
Käyttövoima traktorin ulosotto 540 rpm
Minimi tehontarve Traktori [hp] 80
()* - mitta poistoputki työskentelyasennossa

 

Toimitus sisältää:

  • Nivelakseli
  • Traktorista riippumaton hydraulijärjestelmä
  • Korkeussäädettävä hakkeen poistoputki
  • 360 astetta kääntyvä hakkeen poistoputki
  • ‘’No-stress system” kierrosvahti joka katkaisee syötön traktorin kierrosten laskiessa liikaa

Lisävarusteet:

  • Jatkettava hakkeen poistoputki

KYSY

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
YLÖS