hakkureiden, hakkuri
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
KATSO KAIKKI LAITTEET

TUOTTEET: SIIRRETTÄVÄT LAIKKAHAKKURIT

Laitteen kuvaus

SKORPION 250 L -hakkuri on monikäyttöinen kone, joka on tarkoitettu kunnallistekniikka- ja tienhoitoyrityksille. Käyttö on erittäin kätevää kaupunkialueilla ja tienvarsilla. Rakenteellisten ratkaisujensa ansiosta se toimii hyvin myös metsätöissä, jolloin koneen pyörivä runko helpottaa haaroittuneiden oksien syöttöä nieluun. Haketettavan aineksen maksimihalkaisija on 20 cm, ja syöttöaukko mitoiltaan 420 mm (leveys) ja 255 mm (korkeus). Tämä tekee Scorpion 250 L:stä ihanteellisen hakettamaan puiden rungot ja haaroittuneet oksat.

Skorpion 250 L -hakkureiden voimalaitteena on kolmisylinterinen nestejäähdytteinen Lombardini -dieselmoottori(teho 40,1 HP). Siinä on vakiovarusteena äänenvaimennuskoppa. Siksi moottorille on tyypillistä hiljainen käyntiääni ja alhainen tärinätaso, minkä ansiosta laite voi hyvin toimia myös taajama-alueilla. Useiden tuntien katkeamattoman työskentelyn mahdollistamiseksi siihen on asennettu 40 -litrainen polttoainesäiliö. Hakkurissa on kitkakytkin, jonka tehtävänä on irrottaa käyttölaite haketusyksiköstä, jotta moottori toimii sopivilla kierroksilla.

Skorpion 250 L -hakkurin haketusyksikkö koostuu terälaikasta, jossa on kaksi veitsiterää ja vasteosasta, jossa kaksi vasteterää. Veitsiterien käyttöikä on optimoitu mahdollistamalla niiden teroitettavuus kahdenpuolen, jolloin niiden käyttöikä kaksinkertaistuu. Kaikki haketusterät ovat käyttövaatimusten mukaan valittua lämpökäsiteltyä työkaluteräslaatua. Lisäksi terälaikka toimii viskurina purkutorveen, joka kääntyy täydet 360°. Skorpion 250 L -hakkurissa on myös syötön kääntöpöytä, joka mahdollistaa rungon kääntämisen 270° ja siten syötönielun suuntaamisen haketettavan puuaineksen suhteessa koneeseen sijainnin mukaan.

Syöttöjärjestelmä koostuu kahdesta vetorullasta, joita käytetään hydraulipumpun erillisillä hydraulimoottoreilla.

Laitteen käyttöturvallisuutta valvotaan narun päässä olevalla suojakytkimellä. Hydraulinen syöttöjärjestelmä pysähtyy narusta vetämällä. Järjestelmän hätäpysäytys puretaan "Reset"-painikkeella ja keskeytynyt toiminto (materiaalin veto) palautetaan painikkeella –”Eteen”. Käytön voi pysäyttää myös "HÄTÄPYSÄYTYS" -painikkeella.

Skorpion 250 L standardivarusteisiin kuuluvat yksi Euroopan nykyaikaisimmista No-stress-järjestelmistä. Se estää automaattisesti käyttöjärjestelmän ylikuormituksen väliaikaisella syöttöjärjestelmän pysäyttämisellä. Järjestelmä sallii erittäin helpolla tavalla muuttaa koneen työasetukset sekä sopeuttaa sen omiin tarpeisiin. Ohjelma nimeltään: "paksu puu" ja "ohut puu" sallivat erittäin nopean käyttötavan muutoksen. On erittäin helppo sopeuttaa hakkurin toimintoa juuri haketettuun materiaaliin, jonka avulla lisätään tehokkuutta. Järjestelmässä on sisäänrakennettu moottorin työtuntimittari.

Skorpion 250 L hakkurilla on eurooppalainen tyyppihyväksyntä, joka mahdollistaa sen rekisteröinnin liikenneajoneuvoksi. Siinä on ajo- ja seisontajarru, LED-valaistus ja hinaamista varten vetoaisa, jonka kytkentäpisteessä korkeudensäätö. Vetokoneeseen kytkeminen valinnaisesti kuulakytkimellä tai DIN -normin hinaussilmukalla.

Skorpion 250 L hakkurilla tuotettua haketta voidaan käyttää lämmitykseen kiinteän polttoaineen kattiloissa, kompostin raaka-aineena, puutarhojen ja puistojen koristelussa, ja vasaramyllyssä tapahtuvan jatkokäsittelyn jälkeen pelletin ja briketin valmistuksessa

 

Tekniset tiedot

Malli

SKORPION 250 L

Ulkomitat (pituus x leveys x korkeus) [mm] 4620 x 2150 x 2530
Paino [kg] 1770
Puun halkaisija max [mm] 200
Terät 2 leikkaavaa + 2 vastaterää
Syöttönopeus [metriä / minuutti] jopa 42
Haketusteho [m3 / tunnissa] jopa 16
Hakkeen leveys [mm] alkaen 9 päättyen 14
Syöttöyksikkö hydraulinen syöttölaite
Laikan halkaisija [mm] 800
Syöttöaukon mitat (leveys x korkeus) [mm] 420 x 255
MOOTTORIN TEKNISET TIEDOT
Moottorin malli LOMBARDINI 1603
Moottorin iskutilavuus [cm3] 1649
Moottorin teho [HV] 40,1
Moottorin jäähdytys neste
Polttoaine diesel
Polttoainetankin tilavuus [L] 40
Käynnistys Sähkö

 

Toimitus sisältää:

  • Työtunti mittari
  • Vararengas
  • Korkeussäädettävä hakkeen poistoputki
  • 360° astetta kääntyvä hakkeen poistoputki
  • “No-stress system” kierrosvahti joka katkaisee syötön moottorin kierrosten laskiessa alle säädetyn kierrosluvun

 

Lisävarusteet:

  • Jatkettava hakkeen poistoputki

KYSY

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
YLÖS